december napról napra | 2011 1. nap ~ december daily | 2011 1st day

2011. december 1., csütörtök

Elkezdődött a visszaszámlálás ... ... ééés én vagyok az a szerencsés YABO lány, aki elsőként mutathatja be nektek, mi várható a következő 24 napban. 

Természetesen nem más mint a 2011-es December Daily (december napról napra), a scrapbook társadalom legnagyobb hagyományőrző projektje, amely talán a lehető legtöbb scrappert tartja lázban és mozgatja meg így karácsony közeledtével.

"Néha olyan lázasan készülődünk a Karácsonyra, hogy csak rohanásnak tűnik az egész december, a boldog pillanatok pedig gyorsan tovaszállnak. A "boldogság érzés" megnyújtásának egyik módja, ha már az előkészületeket is kiélvezzük. Naponta csak pár percünket veszi igénybe, ha írunk néhány sort és készítünk egy-két fényképet az Ünnepi előkészületekről, ám így nem csak három nap, hanem az egész decemberünk szép emlékké válik."
Ez az idén sem történhet másként, éppen ezért mindannyian ollót ragadtunk és lázas előkészületekbe kezdtünk, hogy megmutathassuk hogyan gyűjthetjük egy, az alkalomhoz illő, stílusos naplóba decemberi emlékeinket.

Idén azzal a különlegességgel készültünk, hogy "bloghopp" formában követhetitek nyomon az idei eseményeket, azaz minden nap más alkotónál gyűjthettek inspirációt egy-egy albumoldal díszítéséhez illetve beleshettek minden egyes Yabo lány naplójába, ezáltal a mi mindennapjainkba és a karácsonyi előkészületekbe. Arról, hogy másnap ki enged bepillantást a karácsonyi naplójába csak az aznapi bejegyzésből lehet tájékozódni, így érdemes folyamatosan követni az eseményeket. 


A decemberi album első napját én mutatom meg nektek. Igyekeztem most tőlem kevésbé megszokott stílusban alkotni, ezért ebben az évben a minimál irányvonalat próbálom meg végigvinni a decemberi naplómon. Így mutat "üresen".
a borító


 az 1. nap előlapja

az 1. nap további oldalai


Mivel igyekeztem a minimál stílust végigvinni az albumon, ezért tényleg csak nagyon apró díszítések kerültek az oldalakra. 1-1 felirat, 1-1 varrás, matrica és természetesen Yabo gombokYabo címkék. A kivitelezése nagyon egyszerű (nem hinném hogy problémát okozna bárkinek is): a varrást varrógéppel készítettem, amelyhez 2 típusú varrást használtam. Az "egy" feliratot betűmatricából készítettem, díszítésként pedig egy filc hópelyhet és matricát használtam. A másik oldalra pedig egy gombot kötöttem.

December 2-án (holnap) HANA enged bepillantást a csodaszép karácsonyi naplójába. 

További inspirációs anyagokat és albumkészítési tippeket az Alkotós oldalon találhattok.

Este mindenképp nézzetek vissza, mert megmutatom megtöltött állapotában is. :D


megtöltött formában

9 megjegyzés:

Timi írta...

De gyönyörű Réka!örülök, hogy már a készülődő fázisában is láthattam, de januárban is szeretnék benne gyönyörködni, a megtöltött állapotában!:)))

Szilvi írta...

Nagyon szép és ízléses, bár én a pakolásos változatát csináltam anno.
Azt szeretném kérdezni, hogy a keretet a dátummal te szerkesztetted? Alinál láttam hasonlót, nagyon klassz szerintem!

Réka írta...

Igen, a keretes dátumot én szerkesztettem. Én is Ali Edwards-nál láttam. :)

_eszter_ írta...

csodaszép!

Kriszta (hozak) írta...

Óóóóó, annyira szépséges!

Nóri írta...

Réka, ez csodás! Tetszik, hogy visszafogottan minimál. Nagy tapsi neked! Ígéretes kezdés, köszönöm a szép bevezetést a napi inspikhez!

Vera írta...

Gyönyörményes!! :)

evadraga írta...

Tüneményes!!! Ehhez a „fehér” ünnephez nagyon is illik a minimál naplód!! Gyönyörű, gratulálok!! :-)

{Hana} írta...

Gyönyörű!! És annyival szebb és finomabb, mint Alié ;) Nekem sokkal jobban tetszik!!!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Vanilla Berry template by Dual Illusion - design and contents by Réka Bujdosó ©2011