december napról napra | 2011 23. nap ~ december daily | 2011 23rd day

2011. december 23., péntek

Rohanááááás van! Nem tudom, ti hogy vagytok ezekkel a teendő listákkal, de én ha lehúzok egy dolgot, kettő lesz belőle. Szóval inkább már nem is vezetek ilyesmit. Egyetlen hátulütője van, majdnem elfelejtkeztem arról, hogy én vagyok a mai decemberi napló felelős. :)

Tudtam ... ... vagyis számítottam rá, hogy a mai nap rohanásban telik majd ezért ismét csak minimális díszítést használtam egy picike borítékon. Ez egy nagyon kedves ajándékdoboz volt, amiben a kedvenc ékszeremet kaptam. Sokáig porosodott a polcomon, de most új értelmet kapott. Egy apró miltonkapoccsal és egy csík scrap papírral díszítettem. Ma csak fotózni fogok, nem lesz időm befejezni a mai decemberi naplót. Fenyőfadíszítés, ajándék készítés, csomagolás ... ... vár még rám a mai nap. Illetve alkotás ezerrel. :S Pfff ... ... szerencsére Borka velünk - hajnalig alkotókkal - lesz testben és lélekben is, hiszen még ő is ezen a csodás naptáron dolgozik. :D KITARTÁÁÁS!!!


Holnap visszatérünk oda, ahonnan indultunk: az ALKOTÓS blogra. Azt gondolom, méltó befejezése lesz az idei decemberi naplónak a holnapi oldal. :)


Kellemes ünnepi készülődést!

XOXO

3 megjegyzés:

DAnett írta...

Boldog karácsonyt kívánok Nektek! Legyen szép ünnepetek! Csodás az albumod! Remélem egyszer élőben is megnézhetem!

Zs'Art írta...

Nagyon boldog karácsonyt kívánok! Puszi: Zsófi

Janka írta...

Ugye, megmutatod az egész albumodat??? Annyira kiváncsi vagyok rá!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Vanilla Berry template by Dual Illusion - design and contents by Réka Bujdosó ©2011