nem kell tovább várni ... ... lehull a lepel :) ~ Snow Fun album

2011. február 1., kedd

, VÉÉÉGRE!!!
Nagyon vártam ezt a pillanatot. Már napok óta tűkön ülök. :)
Most már nem kell tovább várnom, hogy bemutathassam a legújabb alkotásom, amely NEM mellesleg megjelent a Kreatív Hobby oldalán is és még a hónap oldala kihívásra is éppen odaértem vele. (Pontosabban már csak a februárira. Sajnos.)
:D :D :D :D :D 
(nagyon büszke vagyok rá és elképesztően örülök neki)
Az albumot én készítettem, a cikket Borka írta.
Holnap jelentkezem az első "tutorial" anyaggal is, amely a Snow Fun album készítésének módját fogja bemutatni. Az album rövid története lentebb olvasható.
 előlap



 1. oldal



 2. oldal


 3. oldal

4. oldal


5. oldal
 6. oldal

 hátlap

felhasznált anyagok
Basic Grey Figgy Pudding és Jovial papírok
filc, papír és gipsz hópelyhek, kötött passzé,
 az 1. oldalon a Veka-féle házi mistet használtam
(a házi "mist"-hez PENTART CHAMELEON effekt gyöngyház akrilfestéket használtam kék-arany színben)

holnap jelentkezem az album elkészítésének leírásával, érdemes lesz visszanézni ...

... ééés hamarosan ismételten jelentkezem újabb albumokkal

;)


az album rövid története


Az album a 3 legkedvesebb kutyánkat örökíti meg, illetve a velük töltött legszebb pillanatokat. Sajnos mivel már egyikük sem lehet velünk ezért nagyon fontos számomra ez az album. Néhány évvel ezelőtt vesztettük el őket - szinte teljesen egyszerre - betegségek miatt főként, amely az életkoruknak volt tudható. Szerencsére nagyon hosszú életük volt, így rengeteg csodaszép pillanatot töltöttünk velük, nagyon a családhoz nőttek, mi is együtt nőttünk fel velük.

2 óriási kaukázusi kutyáról és Missyről (fekete palota pincsi) szól az album. A 2 kaukázusink viszonylag nyugodt természetű volt, a palota pincsink annál harciasabb a maga leheletnyi termetével, mégis kivételes helyzetbe/pozícióba tornázta fel magát az évek alatt: ő volt a FŐNÖK.

A 2. oldalon és a 4. oldalon is szerepel egy kép, ahol a hóba dörgölődzik. Ilyenkor mindig a nagy kutyákat utánozta, azzal a csepp különbséggel, hogy ő ezt kb. 10 percig tudta csinálni, - aztán visszabújt a kibélelt házikójába - míg a nagyok egész nap így feküdtek, dörgölőztek a hóban.
Az 5. oldalon található képen látszik a csöppnyi csipás szeme is - nem igazán albumhoz illő -, amelyet először ki akartam retusálni, de nem volt szívem. Ez is Missy-hez tartozott. Hiába törölgettük meg szinte napi rendszerességgel a szemét, semmit nem ért, mert állandóan kukucskált a kerítésen keresztül és mindig huzatot kapott. Ha végtelen számú öreg néni ment volna el a kapu előtt, ő azt is kivárta volna. Imádta őket végigkergetni a kapu mentén. Azt hitte ő őrzi a házat.
Szerencsére ő nem tudta, hogy ilyen kicsike, illetve a 2 kaukázusink meglehetősen nagyvonalú volt Missy kutyával. Valószínűleg ezért élhetett több mint 13 évet.
:D

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Gyönyörű lett. Nagyon szép részletek vannak benne. Gratulálok a cikkhez is!

NőiCsizma írta...

Nagyon szép album! Édesek a kutyusok és gyönyörűek a papírok!

Timi írta...

Réka ez fantasztikus lett! Nagyon tetszik az albumod!Gratulálok a cikkhez is!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Vanilla Berry template by Dual Illusion - design and contents by Réka Bujdosó ©2011