sötétben világító HALLOWEEN album ~ "glow in the dark" HALLOWEEN mini album

2011. november 26., szombat

Így év vége felé közeledve újra megrendezésre kerül a szokásos "mini album kihívás" a YABO kihívás oldalon. Számomra ez a legkedvesebb kihívás az összes létező kihívás közül, több okból kifolyólag is.

Egyrészt mert egyetlen kikötés van: mini albumot kell készíteni és ez számomra szinte evidens. :) A másik ok, hogy anno ennek a kihívásnak köszönhetően kerültem a Yabo kreatív csapatába én is, amelyre a mai napig roppant büszke vagyok. :) Őszintén mondhatom, hogy kivétel nélkül élvezem minden egyes percét. :)

Erre a kihívásra igyekeztem valami innovatív inspirációs alkotással készülni. Sajnos tartalmát tekintve egy üres albumról van szó - annak ellenére, hogy ez az album kivételesen az enyém -, ugyanis az október végi hosszú hétvége inkább karácsonyi hangulatban telt (fényképezés nélkül persze), mint tökfaragással, félelmetes jelmezekkel és halloween partyval. SAJNOS. Próbálom a pozitív oldalát szemlélni, hogy a jövő évi halloween őrületre már egy kész albumom lesz, amit csak félelmetesen vicces képekkel kell majd megtöltenem. :) 

Addig viszont semmiképp sem bírtam volna ki, hogy ne mutassam meg az Ali Edwards stílusban készült albumomat, amelynek egyik különlegessége, hogy egyes elemeket világító akrilfestékkel színeztem át, így világítanak a sötétbenA legnagyobb nehézség az volt, mire kitaláltam, hogy hogyan oldjam meg a sötétben világítás problémáját (rengeteg dologgal kísérleteztem) ill. miután megtaláltam a megoldást, be is kellett szereznem. Nagyon büszke vagyok rá mert sokáig kísérleteztem vele, most pedig úgy mutogatom mindenkinek, hogy közben le-fel kapcsolgatom a villanyt. Az eredmény: WÁÁÁÁ! ;)

A másik különleges dolog az albumban, hogy nem csak scrapbook papírokat használtam, hanem különböző hálókat is, amelyek elválasztják az egyes oldalakat és még szokatlanabb hatást keltenek. 

íme az én albumom



a hálós megoldás


Segítek, ez egy zombi kéz, amely szintén világít a sötétben. Túl sok értelme nincs, mert sötétben úgysem nézegeti senki az album belső oldalait, de a magam szórakoztatására mégis sokszor le-föl kapcsolgattam a villanyt. :)
a félelmetes zombi kéz ~ the spooky zombie's hand

szintén a hálós megoldás


(80%-os sötétségben) Figyelem! Nem Photoshop!!!

Teljes sötétben így világítanak az elemek. Legalább fél óráig fotóztam mire kitaláltam, hogyan kell beállítani, hogy ne legyen homályos: takaró alatt, az album és a fényképező is állványnak nevezhető kis dobozon. Levegő bentart, kéz nem mozog ... ... és a 9. fotó sikerült. :)


Az album 2x ennyi oldalból áll, de nagyságrendileg ugyanígy néznek ki, ezért nem mutatom a többi képet.

Nézzétek meg a többiek gyönyörűséges albumait is (ITT), és mindenképp jelentkezzetek a kihívásra! Az albumkészítéshez ITT találhattok különböző trükköket és technikákat, hogy akár a legegyszerűbb alapanyagokból is eltudjatok készíteni egy albumot.
A kihívás december 31-ig tart, így akár a karácsonyra készített albumokkal is nevezhettek.


DECEMBER 1-én pedig ismét meglepetéssel készülünk a YABO-val.
;)


felhasznált anyagok
Webster's Page hálók (szürke, zöld)
Prima mini rózsák
Basic Grey milton kapcsok
Basic Grey és 7 Gypsies papírok
POLIGLOW világító akrilfesték

5 megjegyzés:

PandArte írta...

Zseniális, ehhez is gratulálok:)

Réka írta...

Köszönöm, Dóri! :)

Gabi írta...

A Yabo oldalán már megcsodáltam ! A világító festék ötlete sem semmi, de nekem még ennél is jobban tetszik a hálós megoldás. Annyira különleges hangulatot ad. Hátborzongatóan szép az egész ;-)

Merika írta...

Zseniális, jópofa ötleteid vannak! Tetszik hogy mindig valami újat keresel, ez közös bennünk! Tetszik amiket alkotsz és örülök, hogy észreveszik mások is, és hívnak kreatív csapattagnak.További sikeres alkotást kívánok!

Anita Anse írta...

Szuper lett!!!!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Vanilla Berry template by Dual Illusion - design and contents by Réka Bujdosó ©2011