elismerés

2011. szeptember 12., hétfő

Akik ismernek, azoknak nem kell bemutatnom, hogy a Noémi hatására milyen PINTEREST függő lettem és minden szabad percemben itt tartózkodom. :) Ennek ellenére mégis elkerülte a figyelmemet egy hihetetlen dolog, de szerencsére Noémi felhívta a figyelmem erre a csodálatos hírre is. :)  Köszönöm, Noémi!

Most az Ali Edwards - Noémi és Gabrielle Pollacco - Andrea párosítás után az én munkámat is megtalálta és pinnelte egy híresség, Kelly Purkey. :) Be kell valljam őszintén, hogy eddig sajnos nem ismertem őt, és ezért kerülte el a figyelmem. Most viszont elképesztően boldog vagyok, hiszen valóban egy olyan hírességről van szó, aki nagyon tehetséges és fantasztikus munkái vannak (a Studio Calico, American Creating Keepsake is felismerte a tehetségét). Most pedig tőlem inspirálódik ... ... ez valóban óriási elismerés! :D :D :D

Itt a bizonyíték: http://pinterest.com/pin/187636331/

* ~ * ~ *

My travel mini album has been repinned by Kelly Purkey. WHOOO!!! This is a huge regard for me. 



UPDATE

Szintén a balatoni úti albumom "featured projekt" (kiemelt projekt) volt a Two Peas In a Bucket galériájában. 

* ~ * ~ *

This travel album has been a featured project in the Two Peas In A Bucket gallery too.


1 megjegyzés:

DAnett írta...

GRATULA!!!! Nekem Kelly a kedvencem :) Nem semmi elismerés az biztos...no és nem semmi az album is. Lenyűgöző, ötletgazdag, álomszép, ugyanakkor nincs túlbonyolítva...teljesen beleszerelmesedtem!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Vanilla Berry template by Dual Illusion - design and contents by Réka Bujdosó ©2011