BALATONI bicikli túra ~ cycling tour around the Lake BALATON

2011. szeptember 6., kedd


Ezt a nagyon egyszerű mini albumot majdnem annyi idő és erőfeszítés volt elkészíteni, mint körbebiciklizni a Balatont. Az okot én magam sem tudom. :) Talán már én sem vagyok a régi ... ... időközben 1 évvel öregebb lettem. Rengeteg fénykép, komment és a nyaralásból megőrzött emlék került az albumba: jégkrémpálcika, térkép, kitűző, vonatjegy, kompjegy, szórólap, karszalag, programfüzetből kivágott program ...

Az album egyes oldalait neveztem a scrapbook.hu augusztusi kihívásaira is, így sokan már láthatták külön-külön az oldalakat, most azonban egyben kerül bemutatásra az eddig nem látott oldalakkal együttesen. Remélem elnyeri a tetszéseteket és legalább annyira értékelitek, hogy (majdnem) körbebicikliztem a Balatont, mint amennyire én büszkélkedek vele. :)


Az előlapon ill. hátlapon az egyik legkedvesebb "emléktárgy" szerepel. A térkép, amelyet az 1. napon kaptunk a kempingben és az egész, 1 hetes biciklitúra alatt végigkísért minket. Nem kellett gyürkölésznem sem mert az 1 hetes igénybevétel megtette a hatását. :) A piros miltonkapcsok azokat a pontokat jelzik, ahol az 1 hét alatt megszálltunk egy-egy éjszakára.


Az első oldalon felsorolás szerűen kiragadtam néhány dolgot - a legkedvesebb és legemlékezetesebb dolgokat - az egy hét eseményeiből. Az egész albumon végigvittem ezt a feliratozási technikát: dymo feliratokEzt az oldalpárt azért szeretem, mert nagyon kedves emlékeket idéz. Vééégre lakókocsit béreltünk. A beázott sátor és a csuromvizes pizsama után igazi felüdülés volt, hogy igazi tető van a fejünk fölött. :) Az oldalt kézi rajzzal díszítettem.


Ennek a képnek is egy teljes dupla oldalt szántam, ugyanis egyszerűen nem tudtam másként elképzelni ennek a fényképnek a sorsát. EZ AZ EGYIK KEDVENC képem az egy hétről. A kép a Balaton parton készült, egy kávézóban naplementekor, amelynek volt egy kis kiülős része a sziklafal oldalában. Nagyon hangulatos volt, a kilátás pedig leírhatatlan ... Jahhh, az ott egy igazi jégkrém pálcika, amire már került felirat is. :)


A KISTÜCSÖK étterem is kapott egy dupla oldalt az albumban ... ... mert megérdemli. :) Az oldalakhoz a szórólapot használtam fel és emlékbe eltettem a számlát is. Egyrészt azért, hogy emlékezzünk arra mit ettünk - én pl. levendula lekvárt, házi kenyeret és kacsamájpástétomot - illetve azért is, hogy emlékeztessen, egy évben elég csak egyszer mennünk. :)
Az egyik kedvenc oldalam. Coca Cola beach house-on készült kitűző, programfüzetből kivágott program, a vonatjegy, amivel utaztunk ... ... csupán ezt a pár km-t tettük meg vonattal. Azt hittük nagyobb élmény lesz vonatozni vagy legalábbis könnyebb, de sajnos nagyon rossz tapasztalatunk volt. :( 


A másik kedvenc oldalam. A legjobb képek és a kedvencem: a hajnali magyaros lángos! 


felhasznált anyagok
kraft karton, dymo, rigli, zsineg

15 megjegyzés:

Kriszta (hozak) írta...

Szuper album! Fantasztikus hangulata van.

Névtelen írta...

Nagyon tetszik! Mint mindig. :)

ziti írta...

nagyon ötletes az albumod, szuper az egész, és jók az albumról készült fotók is

Fanni írta...

Ez CSUDI JÓÓÓ Réka!!!Nagyon-nagyon tetszik!!!:)

Bmary írta...

Csak pislogok...nagyon szuper albumot készítettél!!!!!!!!!!!!!

Bíró Ágnes írta...

Fantasztikus! Kedvenc az egész!!!! Én büszke vagyok rád Réka, hogy körbebicikliztétek a Balatont! Le a kalappal! Ja és a blogod is megér egy dicsszót. Az is nagyon klassz lett!!!

Kata írta...

Már benne is van a Pinterest mappámban :) Csodás!

Timi írta...

nagyon klassz albumot készítettél!!!

Janka írta...

a blogod is, és az albumod is csudaklassz! abszolút inspiráló! azt néztem, hogy a te DYMO-d tud szívecskét is nyomdázni??? óóó!

Tipitá írta...

Nagyon jóságos kis album!!!:))

Unknown írta...

Gyönyörű album, Réka! (A Kistücsökben mi is épp most voltunk :))

NőiCsizma írta...

De szuper kis album lett!!! Nekem főleg azok az oldalak tetszenek, ahol egy fotó betölt két teljes oldalt. De a színválasztás is telitalálat, a bélyegzés is...

Budaházi Brigitta írta...

Nagyon nagyon klassz. Jó látni minden porcikáját.

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Csodálatos az egész albumod Réka!!! :)
A Kistücsök étterem nekünk is az egyik kedvencünk! Ott ettük az első nász vacsoránkat, ott ünnepeltük az 5 éves évfordulónkat egy ebéddel...stb. Minden évben igyekszünk visszatérni egy alkalommal. :)

Mor til 4årig írta...

Ezzel nem lehet betelni... nem is találok szavakat!!! Mennyi időd egy ilyet elkészíteni? Minden álmomat felülmúlja, én hónapok óta csak tervezési fázisban vagyok :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Vanilla Berry template by Dual Illusion - design and contents by Réka Bujdosó ©2011