scrapbooking.com magazin megjelenés - published in scrapbooking.com magazine

2011. július 3., vasárnap

ÓRIÁSI hírt szeretnék veletek megosztani!
Az elmúlt 1 hónapban megint olyan dolog történt velem, amelyet még fel sem fogtam igazán ... ... azt sem tudom sírjak-e vagy nevessek. A szavak legjobb értelmében persze.
Megkerestek a scrapbooking.com magazintól, hogy szeretnék publikálni az egyik alkotásomat, a muffin albumot. 
A történet persze nem ilyen egyszerű ... ... hogy legyen benne egy kis izgalom és vmi igazán rám jellemző, ez a levél májusban érkezett ... ... és egészen júniusig olvasatlan maradt.
:S :S :S

Hasonló arcot vágtam én is, mint amilyet TI most és őszintén szólva ismét rossz érzések kavarogtak bennem a direkt marketing levelek miatt ... ... ezek miatt nem olvasok el ugyanis ilyen fontos leveleket.

2 perc alatt összehoztam egy levelet, elküldtem, majd vártam és reménykedtem ...
... itt kezdődött a neheze ...

... elbírálásra került, majd kaptam egy hosszú listát, hogy miket kell tartalmazzon a cikk ...

... MOST MÁR TI IS láthatjátok, de kérlek, hogy nézzétek el a néhány nyelvtani hibát, amit elkövettem ... sajnos nem vmi erős az angolom ill. hajnalban írtam

a videót semmiképp se nézzétek meg, mert a magyar fülnek borzalmas ...
... egy gép hang próbálja meg felismerni a szavakat és felolvasni őket ...
:D :D :D

a cikket itt találjátok

8 megjegyzés:

todido írta...

áááááááááááááá mennyire ügyes vagy már!! gratula Te csaj!! és tudod mi a legjobb, hogy az ENYÉM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! itt van a kezemben és itt mosolygok vele!! puszi és szép napot!! :-)

DAnett írta...

Aztamindenit!!! Csajszi FANTASZTIKUS VAGY!!!! Eszméletlen....! Légy nagyon büszke magadra!

Timi írta...

Ez fantasztikus hír Réka!!!!!!!!!!!!!!!!! Büszke lehetsz magadra!!! csak úgy ívelsz a csúcs felé pár hónap leforgása alatt!
Gratulálok neked és még készíts sok ilyen albumot!:))))))))))))

Zs'Art írta...

Mit lehet ehhez még hozzáfűzni? A többiek mindent elmondtak... :) Én csak azon csodálkozom, a többi albumod hogyhogy nincs még benne a magazinban? :)
Gratulálok! Nagyon ügyi vagy! :)

Janka írta...

Anyám!!! Hatalmas gratula!!! Megérdemelted, mert nagyon klassz a kis muffinalbum.

Egyébként a videóban nem gép mondja el a szövegedet, hanem úgy olvassák fel :D Tökre lehet hallani. Nem szörnyű az, amerikai angol :D Viszont felröhögtem, mikor a nevedet próbálták felolvasni meg Debrecent :D (Leírhattad volna fonetikusan, hogy kell kiejteni :D Szegények, megőszültek!)

Réka írta...

Köszönöm lányok!!! Janka, tényleg nem egy gép mondja el??? :S Ezt olvassák??? Azt hittem, hogy olyan rendszer, mint a telefonokban a név felismerő, hogy mondja, hogy ki hív éppen ... ... nekem ahhoz volt hasonló. Valóban leírhattam volna fonetikusan, de nem tudtam, hogy videó is lesz. :P Pedig olyan paksamétát küldtek, hogy mit és hogyan, alig győztem kibogarászni ... ... szólhattak volna igazán, hogy videó is készül. :D :D :D

Budaházi Brigitta írta...

Réka, nagy szeretettel és szívből gratulálok! Megérdemelted, és csatlakozom Zsófihoz, még észrevehetnék a többi munkádat is, sőt más újságok is! Igazi siker!
PS: nekem meg kifejezetten tetszett a videó felolvasása. Nekem az amerikai angol a kedvencem (na, jó, a magyar vonatkozású szavakat tényleg viccesen ejtik.).

Mounier Noémi - Kolibri írta...

Veled örülök Réka! Igazi megtiszteltetés! NAGYON BÜSZKE LEHETSZ MAGADRA! Teljes mértékben megérdemled! :) Ügyi vagy nagyon! Csak így tovább!!! :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Vanilla Berry template by Dual Illusion - design and contents by Réka Bujdosó ©2011