a hungarian provance és az én közös játékom

2012. március 5., hétfő

Sajnos az elmúlt évben nem sikerült minden egyes eltervezett dolgot megvalósítanom ...  ... ííígy az idei évben pótolom. :) Elsők között az alábbi nyereményjátékkal kezdem.
:D :D :D


Krisztinával, a HUNGARIAN PROVANCE oldal bloggerével közösen kedveskedtünk nektek. Ez alkalommal is egy általam készített albumot lehet nyerni, amely letisztult, fehér, romantikus, kopottas, nőies. Egy szóval: SHABBY CHIC. :) Úgy hiszem, hogy a shabby chic stílus sokak kedvence, ezért szívből remélem, sokan jelentkeztek a játékra. Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy az albumot a Hungarian Provance oldal tartalma ihlette. Ha újabb csodákra vágytok, érdemes ellátogatnotok ERRE a helyre, hiszen szebbnél szebb lakberendezési inspirációkat találhattok provance és shabby stílusban. Természetesen a nyereményjátékot és a velem készült interjút is a HUNGARIAN PROVANCE oldalán találhatjátok.


A 10 oldalas album csodaszép shabby stílusú papírokból készült, a díszítéshez csipkét, zsineget és fém függőket használtam illetve nem feledkeztem meg a kávépacákról és a madárról sem.


ÍME néhány fénykép a nyereményalbumról:





A közös együttműködés kapcsán Krisztinának is készült egy album. Remélem nem bánja, ha néhány részletfotót mutatok róla.

íme a Krisztinának készült album








5 megjegyzés:

Timi írta...

Imádatosan gyönyörű album!!!!!WoooooW!!!csak ámulok!

Gabi írta...

Gyönyörű az album - mint az összes eddigi is ! Gyorsan ki is használtam a lehetőséget - hátha Mr. Random (vagy Mrs???) nekem kedvezne !
Szép napot !

Janka írta...

nagyon szépséges :)

kreatívhit írta...

Valóban hangulatos és ízléses munka.

kreatívhit írta...

Ízléses szép munka.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Vanilla Berry template by Dual Illusion - design and contents by Réka Bujdosó ©2011