elismerés

2011. szeptember 12., hétfő

Akik ismernek, azoknak nem kell bemutatnom, hogy a Noémi hatására milyen PINTEREST függő lettem és minden szabad percemben itt tartózkodom. :) Ennek ellenére mégis elkerülte a figyelmemet egy hihetetlen dolog, de szerencsére Noémi felhívta a figyelmem erre a csodálatos hírre is. :)  Köszönöm, Noémi!

Most az Ali Edwards - Noémi és Gabrielle Pollacco - Andrea párosítás után az én munkámat is megtalálta és pinnelte egy híresség, Kelly Purkey. :) Be kell valljam őszintén, hogy eddig sajnos nem ismertem őt, és ezért kerülte el a figyelmem. Most viszont elképesztően boldog vagyok, hiszen valóban egy olyan hírességről van szó, aki nagyon tehetséges és fantasztikus munkái vannak (a Studio Calico, American Creating Keepsake is felismerte a tehetségét). Most pedig tőlem inspirálódik ... ... ez valóban óriási elismerés! :D :D :D

Itt a bizonyíték: http://pinterest.com/pin/187636331/

* ~ * ~ *

My travel mini album has been repinned by Kelly Purkey. WHOOO!!! This is a huge regard for me. 



UPDATE

Szintén a balatoni úti albumom "featured projekt" (kiemelt projekt) volt a Two Peas In a Bucket galériájában. 

* ~ * ~ *

This travel album has been a featured project in the Two Peas In A Bucket gallery too.


BALATONI bicikli túra ~ cycling tour around the Lake BALATON

2011. szeptember 6., kedd


Ezt a nagyon egyszerű mini albumot majdnem annyi idő és erőfeszítés volt elkészíteni, mint körbebiciklizni a Balatont. Az okot én magam sem tudom. :) Talán már én sem vagyok a régi ... ... időközben 1 évvel öregebb lettem. Rengeteg fénykép, komment és a nyaralásból megőrzött emlék került az albumba: jégkrémpálcika, térkép, kitűző, vonatjegy, kompjegy, szórólap, karszalag, programfüzetből kivágott program ...

Az album egyes oldalait neveztem a scrapbook.hu augusztusi kihívásaira is, így sokan már láthatták külön-külön az oldalakat, most azonban egyben kerül bemutatásra az eddig nem látott oldalakkal együttesen. Remélem elnyeri a tetszéseteket és legalább annyira értékelitek, hogy (majdnem) körbebicikliztem a Balatont, mint amennyire én büszkélkedek vele. :)


Az előlapon ill. hátlapon az egyik legkedvesebb "emléktárgy" szerepel. A térkép, amelyet az 1. napon kaptunk a kempingben és az egész, 1 hetes biciklitúra alatt végigkísért minket. Nem kellett gyürkölésznem sem mert az 1 hetes igénybevétel megtette a hatását. :) A piros miltonkapcsok azokat a pontokat jelzik, ahol az 1 hét alatt megszálltunk egy-egy éjszakára.


Az első oldalon felsorolás szerűen kiragadtam néhány dolgot - a legkedvesebb és legemlékezetesebb dolgokat - az egy hét eseményeiből. Az egész albumon végigvittem ezt a feliratozási technikát: dymo feliratok



Ezt az oldalpárt azért szeretem, mert nagyon kedves emlékeket idéz. Vééégre lakókocsit béreltünk. A beázott sátor és a csuromvizes pizsama után igazi felüdülés volt, hogy igazi tető van a fejünk fölött. :) Az oldalt kézi rajzzal díszítettem.


Ennek a képnek is egy teljes dupla oldalt szántam, ugyanis egyszerűen nem tudtam másként elképzelni ennek a fényképnek a sorsát. EZ AZ EGYIK KEDVENC képem az egy hétről. A kép a Balaton parton készült, egy kávézóban naplementekor, amelynek volt egy kis kiülős része a sziklafal oldalában. Nagyon hangulatos volt, a kilátás pedig leírhatatlan ... Jahhh, az ott egy igazi jégkrém pálcika, amire már került felirat is. :)


A KISTÜCSÖK étterem is kapott egy dupla oldalt az albumban ... ... mert megérdemli. :) Az oldalakhoz a szórólapot használtam fel és emlékbe eltettem a számlát is. Egyrészt azért, hogy emlékezzünk arra mit ettünk - én pl. levendula lekvárt, házi kenyeret és kacsamájpástétomot - illetve azért is, hogy emlékeztessen, egy évben elég csak egyszer mennünk. :)




Az egyik kedvenc oldalam. Coca Cola beach house-on készült kitűző, programfüzetből kivágott program, a vonatjegy, amivel utaztunk ... ... csupán ezt a pár km-t tettük meg vonattal. Azt hittük nagyobb élmény lesz vonatozni vagy legalábbis könnyebb, de sajnos nagyon rossz tapasztalatunk volt. :( 


A másik kedvenc oldalam. A legjobb képek és a kedvencem: a hajnali magyaros lángos! 


felhasznált anyagok
kraft karton, dymo, rigli, zsineg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Vanilla Berry template by Dual Illusion - design and contents by Réka Bujdosó ©2011