HEIDI SWAPP - féle mini (scrap) könyv ~ HEIDI SWAPP mini (scrap) BOOK

2011. július 28., csütörtök

Nemrég sikerült befejeznem a scrap táborban elkezdett HEIDI SWAPP-féle mini (scrap) könyvet. 
Köszönet Anettnek a fantasztikus WORKSHOP-ért és Szilvinek a gyönyörű papír készletért (Webster's Page - Postcards from Paris). 
Jelenleg ezek a kedvenceim, csodálatos volt vele dolgozni.

Az album ajándékba készült, holnap várhatóan megérkezik a tulajdonosához. Remélem elnyeri a tetszését és megtölti fényképekkel, kommentekkel és élményekkel.
;)

(remélem hagy itt egy megjegyzést, ha elnyeri a tetszését)
:*

~ * ~ * ~ * ~ 

I have just finished the mini book, I started at the scrap camp. I want to render thanks to Anett for the amazing workshop and Szilvi for the beautiful and breath-taking paper kit (Webster's Page - Postcards from Paris).

This book is a romantique style mini book inspired by Heidi Swapp. I made it to somebody, who will receive it tomorrow. I hope she will like it.












Mit gondoltok róla? / What do you think about it?

[Az elmúlt 2 napban több bejegyzést is írtam. Ha lemaradtál róla ITT, ITT és ITT megnézheted őket. A bejegyzés áradat annak köszönhető, hogy egy ici-pici időre "visszavonulok" így nem tudom mikor jelentkezem újra.]

felhasznált anyagok ~ things I used
- Webster's Page Postcards from Paris papírok/papers
- Webster's Page bloomers szalag/trim - stormy sky
- Webster's Page komment kártya/journaling cards
- Webster's Page gyöngy/ rose&pearl bulk
- pávatoll/peacock's feather
- organza szallag - organza ribbon
- Martha Stewart lyukasztó/punch

első lépések ... ~ ... a MESKA boltom megnyitása felé

Meglehetősen szigorú feltételei vannak egy MESKA bolt megnyitásának, amelyet teljes mértékben jogosnak tartok, de épp ezért kisebb nehézségeim akadnak a megnyitással kapcsolatban.

Legalább 3 albumot kellene készítenem eladásra, mint valós, eladható termék de ebből sajnos egyelőre csak 1-et tudtam elkészíteni. 
A jövőben természetesen szeretnék így is készíteni albumokat, de szívesebben dolgozok megrendelésre, mert akkor tudok egyeztetni a megrendelővel (személyesebbé válik az album) illetve nektek nem kell mondanom, hogy mennyibe kerül egy igazán szép album elkészítése pénzben és időben ...

... épp ezért készítek néhány képeslapot is, de meg kell mondjam, hogy ez egy teljesen más műfaj, teljesen más szemléletmóddal ...

... azért megmutatom milyen képeslapok készülnek a műhelyemben ...










MIT GONDOLTOK?
(az elejére még kerül egy "Gratulálunk!" felirat)

[Mostanában volt több bejegyzésem is egyszerre, ha esetleg lemaradtál róla, akkor ITT és ITT nézheted meg őket.]

ALI EDWARDS | week in the life

2011. július 27., szerda

Én már elkezdtem ... ... igaz, nem az alternatív módon ... ... nekem megint változtatnom kellett valamit. 
:)
Hamarosan láthatjátok a végeredményt.
(remélem sikerül befejeznem)

KIHAGYHATATLAN ééés nagyon izgalmas!!!
:D



TE MÁR ELKEZDTED?

PINTEREST - a hosszú élet TITKA

2011. július 26., kedd


Ma szembesültem azzal a szomorú ténnyel, hogy sokan nem ismerik a PINTEREST oldalt, a hosszú élet titkát ...
... vagy akár a halhatatlanságét ...
:D :D :D

... aki ugyanis az elkövetkezendő 120-150 évre nem tervezett semmit, annak is akad bőven a megvalósítandó ötletekből!!!
:D :D :D

A PINTEREST oldal nem más, mint egy ötletgyűjtő portál. Azokat az ötleteket, amelyeket eddig csak a számítógépünkre mentegettünk le a 120. mappánkba, a 20. (újra átgondolt) logikánk szerint, azokat most egy helyen gyűjtögethetjük hihetetlenül egyszerű módon.

(példa)

Ha eddig  pl.: Ali Edwards oldalán megtetszett egy oldal elrendezése vagy vázlata, egy oldal színösszeállítása, vagy egy egyszerűen csak egy fotó ... ... gyorsan jobb klikkel lementettük, esetleg adtunk neki nevet (haladók), elképzelhető azonban, hogy nagy gyorsaságunkban az is lemaradt ... ... ezek a képek, inspirációk, ötletek egy idő után vagy elkeverednek ... ... vagy mivel megjegyzést sem írhattunk hozzá, nem is emlékszünk, hogy mikor, miért és mely alkotótól mentettük le ...

A PINTERST oldalon található egy "PIN" gomb, amely a facebook oldalon ismert "LIKE" gombhoz hasonló, azzal a különbséggel, hogy ha vmit (egy ötletet, egy színösszeállítást, egy fényképet, egy receptet, egy inspirációt, egy ruha összeállítást) "pinnelünk" akkor hozzáadja az általunk kiválasztott "BOARD"-unkhoz, amelyet lényegében egy könyvtárként kell elképzelni. Minden egyes "BOARD"-nak adhatunk nevet (pl.: fényképezési ötletek, lakberendezés, scrapbook, művészet, inspiráció, idézetek ... ) és ezekbe gyűjtögethetjük a képeinket. A képekhez megjegyzéseket is fűzhetünk illetve minden egyes képnél megtalálható a kép forrása: vagy a blogcím, amelyen később visszakereshető, vagy a fénykép készítőjének blogcíme, esetleg a képen látható termék webáruházának címe.

Ami szintén fantasztikus, hogy úgy működik, mint a számítógép esetén a "SAJÁT GÉP" nézet. Egy mappán belül láthatjuk az összes képet, áthúzhatjuk, áthelyezhetjük másik mappába, ha úgy gondoljuk, hogy mégsem az adott témakörhöz illik.

Ami miatt viszont függőséget okoz, az a facebook-hoz való hasonlósága. Minden egyes felhasználó követhető, így például ha szeretnénk tudni, hogy Ali Edwards honnan meríti az ötleteit, akkor csak követnünk kell őt, és máris megtudhatjuk ...
... követhetjük egymást, és más ötleteit is hozzáadhatjuk a saját mappáinkhoz ...
:D

(a PINTEREST oldalon is történnek nagyszerű dolgok: pl.: amikor nem MI merítünk ALI EDWARDS ötleteiből, hanem épp fordítva: ALI EDWARDS merít ötletet NOÉMI MOUNIERtől)

Nem csak egymást lehet követnünk, hanem követhetünk témaköröket is. Ha pl. scrapbook témakörben vagy fotózás témakörben akarunk ötleteket gyűjteni akkor ezeket a kis (mások által létrehozott) könyvtárakat/board-okat is követhetjük.

Ééés ha ez még nem elég ... ... használhatjuk a keresőt, amely úgy működik majdnem, mint a google, és ha a kis PIN gombot hozzáadjuk a böngészőnk eszköztárához (ÍGY), akkor akár magunk is hozzáadhatunk a mappánkhoz bármilyen képet MEGJEGYZÉSEKKEL együtt.

AKIKNEK ki kell próbálni: Borka, Anett, és mindenki másnak, aki már egyszer életében mentett le, vágott ki képet vagy feljegyzést azért, hogy a későbbiekben bármilyen célból felhasználja.
:)

PINTEREST = A SMASH BOOK internetes formája

egy szó mint száz:
"PINNELÉSRE" FEL!!!

váljatok igazi "PIN-UP girl"-vé
(ezt a kifejezést Mesitől loptam)
:D :D :D

(facebook fiókkal a legegyszerűbb bejelentkezni)
Elfelejtettem írni, hogy meghívó is kell hozzá, így ha vki kér, jelezze, megpróbálunk küldeni/szerezni!

(PINTEREST függő lányok, visítsatok, ha vmit rosszul írtam!!!)

TE KIPRÓBÁLTAD MÁR???

STEK kártyák ~ 2011

2011. július 12., kedd

Most, hogy vége a tábornak  - ami FANTASZTIKUS volt - megmutathatom az elkészült (STEK) scrapbook tábori emlék kártyákat is.
38 db készült belőle összesen, így aki szeretne, annak tudok még küldeni. Szívesen el is postázom. 
:)


Nagyon köszönöm Andinak a segítséget, nélküle ugyanis nem készülhetett volna el a kártyák hátoldala. Sajnos így sem olyan lett, amilyennek elképzeltem, de a lehetőségekhez mérten így tudtam megoldani csak.

2011. július 8., péntek

Engedélyt kaptam, hogy megmutassam a legújabb alkotásom, amit pontosan 2 napja fejeztem be.
 A STEK kártyákkal párhuzamosan dolgoztam ezen a ajándékba készült albumon, így 2 nappal az alkotós tábor előtt lényegében minden szabad percemben alkottam ... ... egyik percben vintage stílusban, a másik percben romantikus stílusban ...
:D :D :D
... remélem azért vasárnap estére nem unom meg az egészet ...
:D



 (talán ezen a képen látszik a legjobban, hogy egy eredeti zsebórába került bele ez a kis fénykép kaparós technikával elkészítve, hasonlóan a TESTVÉREK c. albumomhoz)

imádom ezt a film szalagot ... ... a képek kicsinyített mása került egy egy filmkocka alá

 1. oldal



 2. oldal


 egy különleges leporellós rész

eredeti TURBO rágó, amely túlélt min. 20 évet
:D

 3. oldal


boríték, amelybe egy levél került

 4. oldal

szintén leporellós megoldás


 6. oldal
zsebes megoldás fényképeknek, apró emlékeknek

 8. oldal

 9. oldal

 10. oldal

 11. oldal

 12. oldal


 hátoldal


felhasznált anyagok
- Bo Bunny Timepiece papírok
- fém függők, miltonkapcsok

scrapbooking.com magazin megjelenés - published in scrapbooking.com magazine

2011. július 3., vasárnap

ÓRIÁSI hírt szeretnék veletek megosztani!
Az elmúlt 1 hónapban megint olyan dolog történt velem, amelyet még fel sem fogtam igazán ... ... azt sem tudom sírjak-e vagy nevessek. A szavak legjobb értelmében persze.
Megkerestek a scrapbooking.com magazintól, hogy szeretnék publikálni az egyik alkotásomat, a muffin albumot. 
A történet persze nem ilyen egyszerű ... ... hogy legyen benne egy kis izgalom és vmi igazán rám jellemző, ez a levél májusban érkezett ... ... és egészen júniusig olvasatlan maradt.
:S :S :S

Hasonló arcot vágtam én is, mint amilyet TI most és őszintén szólva ismét rossz érzések kavarogtak bennem a direkt marketing levelek miatt ... ... ezek miatt nem olvasok el ugyanis ilyen fontos leveleket.

2 perc alatt összehoztam egy levelet, elküldtem, majd vártam és reménykedtem ...
... itt kezdődött a neheze ...

... elbírálásra került, majd kaptam egy hosszú listát, hogy miket kell tartalmazzon a cikk ...

... MOST MÁR TI IS láthatjátok, de kérlek, hogy nézzétek el a néhány nyelvtani hibát, amit elkövettem ... sajnos nem vmi erős az angolom ill. hajnalban írtam

a videót semmiképp se nézzétek meg, mert a magyar fülnek borzalmas ...
... egy gép hang próbálja meg felismerni a szavakat és felolvasni őket ...
:D :D :D

a cikket itt találjátok
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Vanilla Berry template by Dual Illusion - design and contents by Réka Bujdosó ©2011