az urban:eve és az én közös játékom | nyerj karácsonyi EMLÉKÖRZÖ albumot

2011. november 22., kedd

Már lassan 3 hete lázas készülődés folyik a háttérben, hogy minél több általam eltervezett dolgot meg tudjak valósítani még ebben az évben. Többek között az alábbi nyereményjátékot, amellyel nektek szeretnénk kedveskedni. :) Viának köszönhetően lehetőségetek van megnyerni egy általam készített karácsonyi, mini kreatív fényképalbumot (scrapbook) az URBAN:EVE honlapján.

Azt hiszem, hogy ez egy igazán rendhagyó nyereményjáték, hiszen a megnyert mini album lényegében egy "félkész" nyeremény, amely arra vár, hogy a nyertes játékos megtöltse szebbnél szebb fényképekkel és kedvesebbnél kedvesebb emlékekkel. Azt gondolom, hogy így karácsony közeledtével ez nem lesz nehéz. :)

A 10 oldalas album csodaszép Webster's Page karácsonyi papírokból készült (gyönyörű mintázat és nagyon trendi színek, az egyik kedvencem), kissé szokatlan de annál különlegesebb karácsonyi színekben: zöld, ekrü, arany és rózsaszín. 15-20 fénykép helyezhető el kényelmesen az albumban a rengeteg zsebnek köszönhetően.

ITT tudtok jelentkezni a nyereményjátékra, a jelentkezési lapot kitöltve de nem csak a nyereményjáték miatt érdemes ellátogatnotok Via blogjára, hanem a szuper tartalom miatt is. Nem véletlenül lett 2011-ben GOLDENBLOG győztes. :)

az alábbi albumot lehet az urban:eve honlapján megnyerni





GYERTEK JÁTSZANI!
:)

9 megjegyzés:

Janka írta...

Hú, micsoda ajándék! Már tűztem is megnézni, hogy lehetne az enyém :) Köszi :)

Kata írta...

Gyönyörű! Én is jelentkeztem már rá! Örülnék neki nagyon! Köszi a lehetőséget! :)

Timi írta...

Gyönyörűszép Réka!!!!:)

Kriszta írta...

Fantasztikus kis albumot raktál össze. Kár hogy ezt sem vehetjük majd a kezünkbe. Feltéve, ha nem valamelyikünk nyeri. :D

Réka írta...

Köszönöm, lányok! Kriszta, ezt sajnos valóban nem fogom tudni megmutatni, de lesz olyan januárra, amit kézbe vehettek majd. ;)

Gabi írta...

Húú de nyönyörű ! De jó lenne megnyerni !!!

Annamari írta...

Mint mindig, most is gyönyörű albumot készítettél! Naná, hogy azonnal jelentkeztem a játékra, ahogy megláttam az FB-n! :)

Mor til 4årig írta...

Őrületesen szép....

Linyah írta...

http://konyhalal.blogspot.com/2011/12/marcipanos-keksz.html :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Vanilla Berry template by Dual Illusion - design and contents by Réka Bujdosó ©2011