önkéntes album ... ... amely "GAZDIT" keres :)

2011. október 7., péntek

2011 az önkéntesség európai éve. Az önkéntes munka előnye, hogy értékes munkát végezhetünk, új szakmai tudást, gyakorlatot és ismereteket szerezhetünk. Sajnos azonban nem mindannyian tehetik meg, hogy közvetlen módon önkéntes munkát vállaljanak pedig a segítségnyújtás pusztán szándék, figyelem és összefogás kérdése. Éppen ezért tartom szerencsésnek magam, hogy ha már közvetlen formában nem is, de KÖZVETETT módon én is tudok segíteni és ilyen nemes cél mellett állni. 

 Száz Kéz - Egy Szív Kézműves Támogató Klub tagjaként felajánlottam egy kézzel készített scrapbook albumot, amely hamarosan árverésre kerül. A befolyt összegből a Noé Állatotthon Alapítvány gazdára váró lakóin tudunk együttesen segíteni ... 

... egy merőben új támogatási formával. Én a munkámmal támogatom az alapítvány munkáját, míg a nyertes licitáló az általa felajánlott összegért cserébe egy kézműves terméket kap, amellyel meglepheti szeretteit vagy akár saját magát, miközben ráadásként egy nagy adag "JÓ ÉRZÉSSEL" gazdagodik. :)

Az alapítvány új támogatási lehetőségéről ITT olvashattok, illetve licitálhattok is a már elindult kézműves termékekre: ITT. (cseresznyéslány, kovacs flora és mabeautyk ékszerek, Zsurigo Works, Marbushka, Gerika Design és még sokan mások ...)

Az általam felajánlott egyedileg és saját kezűleg készített kreatív fotóalbum - természetesen mint minden más albumom - 2011 október 17-én indul az árverésen és VÁRJA "GAZDÁJÁT", hogy egy másik gazdára váró lakón segíthessen. :)

Az általam felajánlott album 15x15 cm és 14 oldalas, amelybe 15-30 db fényképet helyezhetünk el kényelmesen kiegészítve kommentekkel, történetekkel és emlékekkel.


* ~ * ~ *

2011 is the Voluntary Year in Europen Union. I really wanted to do something special so I create a scrapbook album in order to support the Noé Foundation. This hand made album will be sold by auction and the income will make for the foundation.



Egyelőre csak ízelítő képeket mutatok, a teljes album október 17-e után lesz látható. 

XOXO

2 megjegyzés:

Janka írta...

meseszép az album!
a cél pedig igazán nemes és megható.

Eszter(beszteri) írta...

Fantasztikus az album, és nagyon tetszik a kezdeményezés! :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Vanilla Berry template by Dual Illusion - design and contents by Réka Bujdosó ©2011