december napról napra | 2011 23. nap ~ december daily | 2011 23rd day

2011. december 23., péntek

Rohanááááás van! Nem tudom, ti hogy vagytok ezekkel a teendő listákkal, de én ha lehúzok egy dolgot, kettő lesz belőle. Szóval inkább már nem is vezetek ilyesmit. Egyetlen hátulütője van, majdnem elfelejtkeztem arról, hogy én vagyok a mai decemberi napló felelős. :)

Tudtam ... ... vagyis számítottam rá, hogy a mai nap rohanásban telik majd ezért ismét csak minimális díszítést használtam egy picike borítékon. Ez egy nagyon kedves ajándékdoboz volt, amiben a kedvenc ékszeremet kaptam. Sokáig porosodott a polcomon, de most új értelmet kapott. Egy apró miltonkapoccsal és egy csík scrap papírral díszítettem. Ma csak fotózni fogok, nem lesz időm befejezni a mai decemberi naplót. Fenyőfadíszítés, ajándék készítés, csomagolás ... ... vár még rám a mai nap. Illetve alkotás ezerrel. :S Pfff ... ... szerencsére Borka velünk - hajnalig alkotókkal - lesz testben és lélekben is, hiszen még ő is ezen a csodás naptáron dolgozik. :D KITARTÁÁÁS!!!


Holnap visszatérünk oda, ahonnan indultunk: az ALKOTÓS blogra. Azt gondolom, méltó befejezése lesz az idei decemberi naplónak a holnapi oldal. :)


Kellemes ünnepi készülődést!

XOXO

december napról napra | 2011 13. nap ~ december daily | 2011 13th day

2011. december 13., kedd

Ma ismét hozzám érkezett a blogvonat. Az ünnepekre való készülődést még kicsit távolinak érzem, azért is mert olyan érzésem van, hogy az emberek csak kötelezően forgatták a naptárat decemberre, egyébként még csak október van. Legalábbis ha kimegyek az utcára akkor biztosan ezt érzem. Idebent már kicsit más a helyzet: forró tea és karácsonyi zene, hogy kicsit az ünnepekre hangolódjak. 

Ma vmi nagyon fontos előkészületet tettem, hogy kellemesen teljenek az ünnepek. A kötelező ügyintézések 98%-át elintéztem ma és szerencsére még a jövő évi költségeimből is sikerült lefaragnom egy kicsit: új számlacsomagot választottam. :) Azért gondoltam, hogy ezt leírom mert azt gondolom, hogy ez a dolog is fontos része az ünnepi készülődésnek, hogy az utolsó hét már biztos nyugalomban teljen és a legnagyobb problémánk az legyen, hogy elég cukormáz került-e a karácsonyi süteményekre. :)

A decemberi naplóm 13. oldalát buborékfóliából készítettem, amit borítékbelsőből vágtam ki. Mivel az egész albumom minimál stílusban készül, ezért nagyon kevés díszítést használtam ehhez az oldalhoz is. A buborékfóliára betűmatricát ragasztottam illetve pecsételtem. 


Holnapra Rózsa tartogat nektek vmi gyönyörűséget! Alig várom, hogy láthassuk!

december napról napra | 2011 1. nap ~ december daily | 2011 1st day

2011. december 1., csütörtök

Elkezdődött a visszaszámlálás ... ... ééés én vagyok az a szerencsés YABO lány, aki elsőként mutathatja be nektek, mi várható a következő 24 napban. 

Természetesen nem más mint a 2011-es December Daily (december napról napra), a scrapbook társadalom legnagyobb hagyományőrző projektje, amely talán a lehető legtöbb scrappert tartja lázban és mozgatja meg így karácsony közeledtével.

"Néha olyan lázasan készülődünk a Karácsonyra, hogy csak rohanásnak tűnik az egész december, a boldog pillanatok pedig gyorsan tovaszállnak. A "boldogság érzés" megnyújtásának egyik módja, ha már az előkészületeket is kiélvezzük. Naponta csak pár percünket veszi igénybe, ha írunk néhány sort és készítünk egy-két fényképet az Ünnepi előkészületekről, ám így nem csak három nap, hanem az egész decemberünk szép emlékké válik."
Ez az idén sem történhet másként, éppen ezért mindannyian ollót ragadtunk és lázas előkészületekbe kezdtünk, hogy megmutathassuk hogyan gyűjthetjük egy, az alkalomhoz illő, stílusos naplóba decemberi emlékeinket.

Idén azzal a különlegességgel készültünk, hogy "bloghopp" formában követhetitek nyomon az idei eseményeket, azaz minden nap más alkotónál gyűjthettek inspirációt egy-egy albumoldal díszítéséhez illetve beleshettek minden egyes Yabo lány naplójába, ezáltal a mi mindennapjainkba és a karácsonyi előkészületekbe. Arról, hogy másnap ki enged bepillantást a karácsonyi naplójába csak az aznapi bejegyzésből lehet tájékozódni, így érdemes folyamatosan követni az eseményeket. 


A decemberi album első napját én mutatom meg nektek. Igyekeztem most tőlem kevésbé megszokott stílusban alkotni, ezért ebben az évben a minimál irányvonalat próbálom meg végigvinni a decemberi naplómon. Így mutat "üresen".
a borító


 az 1. nap előlapja

az 1. nap további oldalai


Mivel igyekeztem a minimál stílust végigvinni az albumon, ezért tényleg csak nagyon apró díszítések kerültek az oldalakra. 1-1 felirat, 1-1 varrás, matrica és természetesen Yabo gombokYabo címkék. A kivitelezése nagyon egyszerű (nem hinném hogy problémát okozna bárkinek is): a varrást varrógéppel készítettem, amelyhez 2 típusú varrást használtam. Az "egy" feliratot betűmatricából készítettem, díszítésként pedig egy filc hópelyhet és matricát használtam. A másik oldalra pedig egy gombot kötöttem.

December 2-án (holnap) HANA enged bepillantást a csodaszép karácsonyi naplójába. 

További inspirációs anyagokat és albumkészítési tippeket az Alkotós oldalon találhattok.

Este mindenképp nézzetek vissza, mert megmutatom megtöltött állapotában is. :D


megtöltött formában

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Vanilla Berry template by Dual Illusion - design and contents by Réka Bujdosó ©2011