sötétben világító HALLOWEEN album ~ "glow in the dark" HALLOWEEN mini album

2011. november 26., szombat

Így év vége felé közeledve újra megrendezésre kerül a szokásos "mini album kihívás" a YABO kihívás oldalon. Számomra ez a legkedvesebb kihívás az összes létező kihívás közül, több okból kifolyólag is.

Egyrészt mert egyetlen kikötés van: mini albumot kell készíteni és ez számomra szinte evidens. :) A másik ok, hogy anno ennek a kihívásnak köszönhetően kerültem a Yabo kreatív csapatába én is, amelyre a mai napig roppant büszke vagyok. :) Őszintén mondhatom, hogy kivétel nélkül élvezem minden egyes percét. :)

Erre a kihívásra igyekeztem valami innovatív inspirációs alkotással készülni. Sajnos tartalmát tekintve egy üres albumról van szó - annak ellenére, hogy ez az album kivételesen az enyém -, ugyanis az október végi hosszú hétvége inkább karácsonyi hangulatban telt (fényképezés nélkül persze), mint tökfaragással, félelmetes jelmezekkel és halloween partyval. SAJNOS. Próbálom a pozitív oldalát szemlélni, hogy a jövő évi halloween őrületre már egy kész albumom lesz, amit csak félelmetesen vicces képekkel kell majd megtöltenem. :) 

Addig viszont semmiképp sem bírtam volna ki, hogy ne mutassam meg az Ali Edwards stílusban készült albumomat, amelynek egyik különlegessége, hogy egyes elemeket világító akrilfestékkel színeztem át, így világítanak a sötétbenA legnagyobb nehézség az volt, mire kitaláltam, hogy hogyan oldjam meg a sötétben világítás problémáját (rengeteg dologgal kísérleteztem) ill. miután megtaláltam a megoldást, be is kellett szereznem. Nagyon büszke vagyok rá mert sokáig kísérleteztem vele, most pedig úgy mutogatom mindenkinek, hogy közben le-fel kapcsolgatom a villanyt. Az eredmény: WÁÁÁÁ! ;)

A másik különleges dolog az albumban, hogy nem csak scrapbook papírokat használtam, hanem különböző hálókat is, amelyek elválasztják az egyes oldalakat és még szokatlanabb hatást keltenek. 

íme az én albumom



a hálós megoldás


Segítek, ez egy zombi kéz, amely szintén világít a sötétben. Túl sok értelme nincs, mert sötétben úgysem nézegeti senki az album belső oldalait, de a magam szórakoztatására mégis sokszor le-föl kapcsolgattam a villanyt. :)
a félelmetes zombi kéz ~ the spooky zombie's hand

szintén a hálós megoldás


(80%-os sötétségben) Figyelem! Nem Photoshop!!!

Teljes sötétben így világítanak az elemek. Legalább fél óráig fotóztam mire kitaláltam, hogyan kell beállítani, hogy ne legyen homályos: takaró alatt, az album és a fényképező is állványnak nevezhető kis dobozon. Levegő bentart, kéz nem mozog ... ... és a 9. fotó sikerült. :)


Az album 2x ennyi oldalból áll, de nagyságrendileg ugyanígy néznek ki, ezért nem mutatom a többi képet.

Nézzétek meg a többiek gyönyörűséges albumait is (ITT), és mindenképp jelentkezzetek a kihívásra! Az albumkészítéshez ITT találhattok különböző trükköket és technikákat, hogy akár a legegyszerűbb alapanyagokból is eltudjatok készíteni egy albumot.
A kihívás december 31-ig tart, így akár a karácsonyra készített albumokkal is nevezhettek.


DECEMBER 1-én pedig ismét meglepetéssel készülünk a YABO-val.
;)


felhasznált anyagok
Webster's Page hálók (szürke, zöld)
Prima mini rózsák
Basic Grey milton kapcsok
Basic Grey és 7 Gypsies papírok
POLIGLOW világító akrilfesték

winter whisper bögremelegítö

2011. november 25., péntek

Azt hiszen most már nem kell bizonygatnom, hogy az elmúlt 3 hét milyen háttérmunkálatokkal telt. :) Ahogy az előző bejegyzésemben is említettem, szeretnék minél több eltervezett dolgot megvalósítani még ebben az évben. Íme egy újabb eltervezett dolog:

Régóta szeretnék újra hibrid dolgot - digitális elemekből készült valós, megfogható alkotás - is alkotni, hiszen teljesen más varázsa van mint amikor hagyományos formában alkotok. Ilyenkor nincsenek határok. Pontosabban nem sok. :) Nagyon szeretem azt az érzést amikor egy mozdulattal változtatom az alkotásom hátterét és minden, tényleg minden csak egy kattintás kérdése. A legcsodálatosabb dolog pedig amikor "életre keltem" és nem ragad örökre a számítógép winchesterén. :)

Az alábbi "bögremelegítőket" Dia és Ági közös készletéből készítettem, a Winter Whisper digitális készletből. Azt gondolom, hogy bátran mondhatom mások nevében is, hogy milyen kedves a szívünknek ennek a közös munkának az eredménye, hiszen 2 nagyon tehetséges tervezőről van szó, akik most közösen hoztak létre egy újabb csodát. 

A készletet az olyan téli elemek inspirálták, mint a kinti fagyos hideg és a meleg forró kakaó kontrasztja. Ezért is gondoltam úgy, hogy egy téli hangulatot idéző "bögremelegítő" lehet a legtalálóbb a készlethez. A bögremelegítő funkcióját tekintve nem tudom mennyire hatásos de az biztos, hogy ezeket a csúnya reklám bögréket szebbé varázsolja. :)



az alábbi digitális készletet, amelyből ezek a "bögremelegítők" készültek, ITT tudjátok megvásárolni


És természetesen egy kis meglepetést is hagytam a bejegyzésem végére. 2011 december 5-én kisorsolom az alábbi, baglyos "bögremelegítőt" azok között, akik igazán szeretnék! 
Szerintem nagyon cukiii.
;)


(A "bögremelegítő" funkcióját tekintve ténylegesen nem melegít, csak segít melegen tartani a forró teát, kakaót illetve szebb külsőt kölcsönöz a reklámbögréknek. Méretezése kifejezettem ezekhez az egyenes falú reklám bögrékhez készült. Tépőzárral erősíthető a bögrére. A kisorsolásra kerülő "bögremelegítő" a bögre nélkül értendő mert arra még szükségem van. ;) )

HOLNAPRA IS TARTOGATOK egy kis MEGLEPETÉST! NÉZZETEK VISSZA!
;D

update
a bögremelegítő nyertese: TIMI
(a győztest igazoló képet megnézhetitek a facebook profil alatt)
Köszönöm a sok kedves hozzászólást és a lelkesedést a nyereményért.

az urban:eve és az én közös játékom | nyerj karácsonyi EMLÉKÖRZÖ albumot

2011. november 22., kedd

Már lassan 3 hete lázas készülődés folyik a háttérben, hogy minél több általam eltervezett dolgot meg tudjak valósítani még ebben az évben. Többek között az alábbi nyereményjátékot, amellyel nektek szeretnénk kedveskedni. :) Viának köszönhetően lehetőségetek van megnyerni egy általam készített karácsonyi, mini kreatív fényképalbumot (scrapbook) az URBAN:EVE honlapján.

Azt hiszem, hogy ez egy igazán rendhagyó nyereményjáték, hiszen a megnyert mini album lényegében egy "félkész" nyeremény, amely arra vár, hogy a nyertes játékos megtöltse szebbnél szebb fényképekkel és kedvesebbnél kedvesebb emlékekkel. Azt gondolom, hogy így karácsony közeledtével ez nem lesz nehéz. :)

A 10 oldalas album csodaszép Webster's Page karácsonyi papírokból készült (gyönyörű mintázat és nagyon trendi színek, az egyik kedvencem), kissé szokatlan de annál különlegesebb karácsonyi színekben: zöld, ekrü, arany és rózsaszín. 15-20 fénykép helyezhető el kényelmesen az albumban a rengeteg zsebnek köszönhetően.

ITT tudtok jelentkezni a nyereményjátékra, a jelentkezési lapot kitöltve de nem csak a nyereményjáték miatt érdemes ellátogatnotok Via blogjára, hanem a szuper tartalom miatt is. Nem véletlenül lett 2011-ben GOLDENBLOG győztes. :)

az alábbi albumot lehet az urban:eve honlapján megnyerni





GYERTEK JÁTSZANI!
:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Vanilla Berry template by Dual Illusion - design and contents by Réka Bujdosó ©2011